Hej, välkommen in!

Om

OmVälkomna att bläddra bland olika projekt med skisser, ritningar och bygghistorik på byggnader och diverse konstruktioner. Inflikat bland dessa projekt hittar ni funderingar och idéer till maskiner.

Själva handlingen av att skissa är ett kärt ämne i sig, för mig den omedelbara länken mellan idé och början till förverkligande. Skulle vilja påstå att jag tänker genom skissandet, känner om en struktur kan bära och vrider och vänder på föremål med pennan i handen.

Självhushåll är ett spännande sätt att leva och här hittar ni olika byggnader och tillbehör som kan vara till nytta i en liten gård.

Själva namnet Inre Form kan vara lustigt för någon som bygger framförallt timmerhus. Det är som essensen av en form föregår den vi ser med våra ögon. I en byggnad genom att förenkla rummen och skalet till volymer. Deras genklang med respektive kan uppfattas mer eller mindre harmoniskt. Man kan ta något komplext och summera dom strukturella volymer i genklangande ljud.

Det som inte syns finns ändå med och influerar

Materialet är fritt från copyright och kan användas i sin nuvarande form eller ändras.

Här kan ni titta på min konstnärliga sida marcoizzo.com där jag visar upp landskap målade "en plein air" med olja på duk.